Eerste prijs voor team Van Herpen en Consorten

Van Herpen en Consorten wint De Hisse Kwis editie 2018

HEESCH – op vrijdag 25 januari vond de prijsuitreiking plaats van De Hisse Kwis editie 2018 in Cultureel Centrum De Pas. Team ‘Van Herpen en Consorten’ sleepte de eerste prijs in de wacht. Op de tweede plaats eindigde Team ‘Die van Jas van Janus Orikus’, gevolgd door Team ‘Meerweg dan thuis’ op plaats nummer drie.

Op vrijdag 25 januari vond de prijsuitreiking plaats van De Hisse Kwis editie 2018. De eerste prijs werd behaald door team Van Herpen en Consorten. Al vanaf 2012 zijn zij steeds weer terug te vinden in de top 5 van best scorende teams. Zij wonnen zelfs al twee keer vaker de eerste prijs. Team Die van Jas van Janus Orikus eindigde op de tweede plaats. Ook hun zijn we al vier keer vaker in de top 5 tegengekomen. De derde plaats werd behaald door team  ‘Meerweg dan thuis’. Voorafgaande jaren eindigden zij al vaker in de top 10. Voor de geheime proef waren er dit jaar twee winnaars. De teams ‘Asutmargezelligis’ en ‘Familie Ruijs-Roefs’ maakte de Tien voor Taal proef het best.

Wij kijken terug op een zeer geslaagde negende editie van De Hisse Kwis. Helaas nemen we dit jaar ook afscheid van een aantal commissieleden, namelijk: Hélène, Laurens en Joris. Wij willen hen heel erg bedanken voor hun betrokkenheid en inzet van de afgelopen jaren. Gelukkig krijgen we volgend jaar weer ondersteuning van twee nieuwe commissieleden. Op de achtergrond gaan wij gewoon verder, en gaan we voorbereidingen treffen voor het TIENDE jaar! Dat beloofteen geweldige editie te worden, vol verrassingen. Wij hopen dat we tijdens dit jubileumjaar kunnen rekenen op veel deelnemende teams.

Nogmaals onze felicitaties aan het winnende team ‘Van Herpen en Consorten’. Wij hopen dat iedereen een leuke kwisavond en prijsuitreiking heeft gehad. Onze dank gaat uit naar alle deelnemers, sponsoren en andere partijen die een steentje hebben bijgedragen aan deze geslaagde editie van De Hisse Kwis.

Tot volgend jaar!

Commissie van De Hisse Kwis