Die van Harrie en Trientje wint De Hisse Kwis editie 2017!

HEESCH – Na een maand intensief nakijken, vond op vrijdag 26 januari in Cultureel Centrum De Pas de prijsuitreiking van De Hisse Kwis plaats. Dit jaar won, met een ruime voorsprong, team 11 Van Harrie en Trientje. Nadat zij in 2011 de achtste plaats behaalde, waren ze de afgelopen jaren niet meer zo hoog geëindigd. Wij vinden het erg leuk om een nieuw team in de top te verwelkomen, dat zij vervolgens ook nog eens eerste zijn geworden is helemaal super! Team 43 Hofkapel de Dors(t)vlegels ging er met de tweede prijs vandoor en team 25 Van Herpen en Consorten eindigde op de derde plaats. Beide teams waren de afgelopen jaren sterk vertegenwoordigd in de top vijf.
Toen de teams op 29 december de kwisboekjes inleverden, of eigenlijk al toen we de teams thuis bezochten, merkten we dat de kwis over het algemeen als wat gemakkelijker werd beoordeeld. Positief dachten wij! We wilden de kwis immers toegankelijker maken waardoor de teams ook niet te groot hoefde te gaan worden. Uiteraard waren we erg benieuwd naar de antwoorden. Was de kwis dan écht zo makkelijk? Zullen de scores dicht bij elkaar liggen? En wat zou het leuk zijn als we op deze manier wellicht nieuwe teams ingang hebben gegeven tot de top! Dat laatste is dus zeer zeker gelukt. Ook kunnen we wel stellen dat de scores dit jaar dichter bij elkaar liggen.
Nogmaals onze felicitaties aan het winnende team Die van Harrie en Trientje! Wij hopen dat iedereen een leuke kwisavond en prijsuitreiking heeft gehad. We willen alle deelnemende teams, sponsoren en andere betrokkenen wederom bedanken voor deze geslaagde editie van De Hisse Kwis!

Tot volgend jaar! Wees op je hoede, want wij zien en horen alles!

De commissie van De Hisse Kwis!